Kies voor..

ONZE DIENSTEN

Voor al uw logistieke wensen is OWL Express de beste keus.ONZE LOCATIE

Siriusstraat 75
5015 BT TILBURGWIJ WERKEN OP

Maandag t.m. Zondag
00:00 – 24:00KLANTENSERVICE

(+31) 013-302 01 97
info@owlexpress.nlWEB ORDERING SYSTEM


TRANSPORT

NEDERLAND

Bij OWL Express bent u aan het juiste adres voor al uw logistieke wensen. Buiten de Business to Business leveringen zijn wij ook gespecialiseerd in Business to Consumers leveringen. Voor elke levering wordt de klant, door middel van een e-mail, op de hoogte gesteld van de exacte tijd van de levering. Zo heeft u duidelijk zicht op wanneer de levering plaats vind.Al onze chauffeurs werken met vervoerders-portals zodat bij elke levering naam en digitale handtekening geregistreerd wordt voor bewijs van aflevering. Wilt u wekelijks een levering vast zetten in ons plan systeem, of een offerte op maat? Bij OWL Express kunnen wij dit snel voor u regelen.

TRANSPORT

EUROPA

OWL Express gaat graag de grens voor u over, dus heeft u een zending die bestemd is voor waar dan ook in Europa….dan zorgen wij ook voor de juiste documenten die nodig zijn om uw zending verzendklaar te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bewijs halen bij de Kamer van Koophandel, een verklaring bij het douane kantoor etc.Mocht het nodig zijn dat onze chauffeur moet stoppen, dan zal OWL Express alleen gebruik maken van de beveiligde parkeer gelegenheden die worden aangegeven bij Transpark IRU ( ruim 4000 gelegenheden in 40 landen ).

TRANSPORT

SNEL

Snel transport voor al uw spoed opdrachten in binnen- of buitenland. Met het oog op de groeiende vraag naar steeds snellere leveringen bieden wij u ook deze optie aan. OWL Express is binnen 30 minuten voor u onderweg. Wij werken met scherpe tarieven en kunnen u daarom de beste koeriers prijzen aanbieden voor al uw spoed opdrachten. Bovendien staat kwaliteit en klant tevredenheid altijd voorop.Bij OWL Express wordt voor u gewerkt met een support klantenservice. Mocht het toch voorkomen dat door een calamiteit uw levering vertraging oploopt, dan zal onze klantenservice direct contact met u opnemen om u hiervan op de hoogte te stellen.

TRANSPORT

WAARDE

Alle voor u waardevolle producten zijn bij OWL Express in goede handen. Daar kunt u zeker van zijn! Daarom maken wij gebruik van het gecertificeerde SCM alarmsysteem klasse 5. Daarnaast kunnen wij u nog extra veiligheid bieden tijdens het vervoer van uw lading, door gebruik te maken van onze verzegelde boxen. En uiteraard kunt u altijd uw zending in “real time” volgen via ons auto-volgsysteem.Omdat wij werken met al deze maatregelen durven wij bij OWL Express u te garanderen dat uw hoogwaardige zending veilig, op het juiste tijdstip en de juiste plaats zal worden afgeleverd. Tevens bestaat daarnaast de mogelijkheid dat wij voor u een “all-risk” transportgoederenverzekering afsluiten.

TRANSPORT

DEDICATED

Naast onze reguliere diensten is het ook mogelijk om één van onze wagens in te zetten voor dedicated transport. Dit houdt in dat deze auto continu inzetbaar is voor het vervoeren van uw goederen, in welke vorm dan ook. Of het nu gaat om een route met meerdere stops of slechts om een rit van A naar B, is aan u. Wij verzorgen als het ware uw logistiek zodat u zich kunt concentreren op het produceren van uw product/dienst.Uiteraard doen wij dit met een uitstekende service. Uw klanten blij + u blij = wij blij! Op deze manier zijn wij letterlijk uw partner in logistiek. ( Voor deze service hanteren wij een op maat gemaakt tarief. Bel of mail voor de mogelijkheden. )

ON BOARD COURIER

OBC

Wilt u uw spoedzending internationaal laten vervoeren maar heeft uw verzending extra zorg nodig? Wij gaan met uw verzending persoonlijk aan boord en leveren deze af op de plaats van bestemming. De voordelen voor u als verzender zijn;


– Wij zorgen voor de juiste visums.

– U kunt gedurende de verzending constant de status van uw verzending opvragen.

– Onze on board koerier is bekend met de lokale douane procedure.

– Wij kunnen uw verzending zowel afhalen als bezorgen.

– Uw verzending wordt nauwkeurig gevolgd door onze planning.

http://www.owlexpress.nl/wp-content/uploads/2015/10/test-22.png

CONTACT

OWL EXPRESS
Siriusstraat 75
5015 BT TILBURG

T. (+31) 013-302 01 97
E. info@owlexpress.nl
E. klantenservice@owlexpress.nl

BEDRIJFSGEGEVENS

KvK 63183897
BTW NL002488254B80
NIWO 31198
SBI-code 53202

TAG

Koeriersdiensten Tilburg

Koerier Noord-Brabant

Spoed Transport

Waarde Transport

Nationaal Transport

Internationaal Transport

VOLG ONS OP

FACEBOOK

TWITTER

LINKEDIN